MI A FOGLALÁS MENETE?

A foglalási felületen válaszd ki a neked megfelelő naptárat (hétköznap, vagy hétvége), majd a számodra megfelelő időtartamot. Ellenőrizd, hogy szabad-e a stúdió, majd foglalj bátran! 🙂 FIGYELJ ARRA, HOGY: a naptárban csak a szabad időpontokat látod, a foglalás után pedig a kezdésed időpontja jelenik meg. Például, ha délután 17:00-ra foglalsz időpontot két órára, akkor a naptárban már nem fog megjelenni a 17:00 óra utáni időpont.

MENNYIBE KERÜL A BÉRLÉS?

Stúdiónkat és felszereléseit hétköznap 7.000 forint/óra, hétvégén pedig 8.000 forint/óra áron bérelheted, melybe beletartozik minden fénytechnika és a dekorációk használata is. Amennyiben a papír hátteret a földre engedve plexi nélkül szeretnéd használni 2500 Ft/méter áron tudod megtenni.

NYITVATARTÁSI IDŐN KÍVÜL IS VAN LEHETŐSÉGEM FOGLALNI?

Tudunk különleges kéréseket is teljesíteni, egyéni árajánlatot követően, ehhez kérlek keress minket telefonon, vagy az info@studiohesteg.hu e-mail címen.

MI A TEENDŐ A FOGLALÁS ELKÜLDÉSE UTÁN?
Kérlek, várd meg visszaigazoló e-mailünket, mely egyben a foglalás véglegesítését és létrejöttét is jelenti.
MIÉRT NEM TUDOK EGÉSZ ÓRÁKRA FOGLALNI?

Tudjuk, milyen amikor belefeledkezik az ember a munkába. Mivel nem biztos, hogy a fotózás végén marad időd minden használt eszközt és kelléket a helyére tenni, ezért azt a mínusz 5 percet mi a stúdió visszarendezésére és esetleges takarítására fogjuk felhasználni.

HA NINCS UTÁNAM FOGLALÁS, MARADHATOK TOVÁBB?
Amennyiben nem sikerül időben végezned, vagy kreatív rohamok törnek rád, természetesen bérelhetsz további órákat is, ha nincs utánad senki. Kérlek, erről mindenképp egyeztessünk szóban, ha már látod, hogy szükséged lesz még plusz időre. Kérlek tartsd szem előtt, hogy minden megkezdett óra egy teljes órának számít.
ÁLLATOT HOZHATOK A FOTÓZÁSRA?
Mivel fanatikus állatbarátok vagyunk, természetesen szívesen látunk minden kutyát, cicát, nyuszit, tengerimalacot és rövidebb nyakú zsiráfot is. Viszont szeretnénk megkérni, hogy csak akkor hozd magaddal kedvencedet, ha tudod biztosítani, hogy sem a stúdióban, sem pedig a berendezésekben nem tesz kárt, ugyanis ebben az esetben az anyagi felelősség téged terhel. 🙂
MILYEN FIZETÉSI MÓDOK ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE?
Jelenleg csak készpénzzel tudsz fizetni, amiről minden esetben számlát is kapsz. 🙂
FORGATNI IS LEHET NÁLATOK?

Természetesen igen, sőt! 🙂 De arra kérünk, hogy ha forgatni szeretnétek előtte mindenképpen egyeztess velünk telefonon, vagy az info@studiohesteg.hu e-mail címen.

WORKSHOPOT SZERETNÉK NÁLATOK TARTANI. VAN ENNEK VALAMI AKADÁLYA?

Természetesen nincs, szeretettel várunk és segítünk is amiben tudunk. 🙂 De arra kérünk, hogy előtte mindenképpen egyeztess velünk telefonon, vagy az info@studiohesteg.hu e-mail címen.